HomeWerkplaats

Werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

U kunt bij onze werkplaats terecht voor alle voorkomende onderhouds-werkzaamheden aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle merken auto's, hiervoor hebben wij de modernste apparatuur in huis.

Onze monteurs zijn getraind in de nieuwste technieken en systemen, want geavanceerde elektronica is tegenwoordig in elke auto aanwezig.

Als u uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons brengt hebben wij gratis* (excl. brandstof) een leenauto voor u ter beschikking of kunnen wij u gratis haal- en brengservice aanbieden.
Wij werken alleen volgens prijsafspraak, u weet vooraf wat het onderhoud gaat kosten en extra werkzaamheden worden altijd eerst overlegd. Wij kunnen u voordelig onderhoud bieden, aangezien wij een zeer scherp werkplaatstarief hanteren.  

* Voor meer informatie vraag naar de voorwaarden.

Een APK keuring kost bij ons € 29,- voor een benzine auto en € 39,- voor een diesel. In combinatie met een grote beurt is de APK gratis.

Voor meer informatie of een afspraak neem contact met ons op.

Airconditioning

U kunt bij ons een volledige aircoservice laten uitvoeren, u bent dan verzekerd van een perfect werkende airco. Wij adviseren om de aircoservice eens per 2 à 3 jaar te laten uitvoeren.
Mocht er onverhoopt toch iets defect zijn aan uw airco, dan kunnen wij dit vakkundig en voordelig voor u repareren.

Een volledige aircoservice kost € 119,-.

Banden

Wij leveren alle merken banden tegen scherpe condities.
Als u bij ons banden aanschaft krijgt u 25% korting, ook de montage is gratis. Informeert u naar een prijsopgave!

Schadeherstel

Wij kunnen u volledig schadeherstel bieden, indien gewenst, direkt via uw verzekering. U kunt bij ons terecht voor ruitreparatie en vervanging vanaf € 0,-. Mocht u toch een eigen risico hebben dan komen wij u daarin tegemoet. Heeft u een ster in de voorruit? Laat deze dan door ons repareren.

Contactformulier * Verplicht invullen

Naam *
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres *

Bericht